KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Ako još nemate ideje, evo što možete danas kuhati - JANJEĆA REBRA MARINIRANA U MEDU I ZAČINIMA

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Sastojci: 

1,5 kg janjećih rebara

2 luka

 2 žličice mljevenog češnjaka

3 žličice meda

3 žličice maslinova ulja

1/4 šalice sojina umaka

šalica vina, papar, sol

1/4 šalice limunova soka, žličica cimeta

Priprema: 

U manjoj posudi pomiješajte narezani luk, češnjak, ulje, med, sojin umak, vino, papar, sol, limunov sok i cimet. Janjetinu stavite u vatrostalnu posudu pa je prelijte tom mješavinom. Ostavite u hladnjaku sat vremena pa prebacite u pećnicu. Pecite 40 minuta na 200 stupnjeva. Poslužite s povrćem, preporuča 24sata.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter