Dovoljno je marinirati meso pola sata do maksimalno dva sata u hladnjaku da biste dobili savršeno i sočno meso s roštilja
Ova je marinada proglašena najboljom na svijetu, a njezin je tajni sastojak- popularni Worchestershire umak. Samo je nekoliko namirnica potrebno da pripremite marinadu od koje će meso postati sočno, mekano i obogaćeno okusom.
Iako je uvriježeno mišljenje da meso u marinadi mora odstajati preko noći, time ćete zapravo postići suprotan efekt- meso na taj način može postati gnjecavo. Dovoljno je marinirati meso pola sata do maksimalno dva sata u hladnjaku da biste dobili savršeno i sočno meso s roštilja.
Sastojci:
U manjoj zdjeli dobro pomiješajte sve sastojke. Meso stavite u veću zdjelu ili u plastičnu vrećicu sa zatvaračem. Prelijte meso marinadom i stavite u hladnjak. Ostavite 30 minuta do maksimalno 2 sata.