GASTRO SPECIJAL SUBOTOM
ŠKOLA KUHANJA BY THE OUTLAW CHEF: Hlap alla Tork
Ljeto je pri kraju… raspištoljimo se i razbahatimo malo više jer još malo i gotovo nema više ljeta dolazi nam jesen… dakle, nemoralno je svaki dan živjeti u luksuzu i tetošiti se kao ludi ali s vremena na vrijeme to je zdravo… priuštimo si nešto teško priuštivo, počastimo se nečim nesvakidašnjim, i ne grozimo se zbog toga nego uživajmo u tom trenutku zajedno s našim odabranim društvom, zapamtite svaki je trenutak kojeg proživljavate prolazan i neće se više nikada ponoviti, hoćete li trenutke provoditi u patnji, ljutnji, ljubavi ili sreći to ovisi o vama i o nikome drugome, niti o vašem poslodavcu, niti o vašem partneru niti o vašim radnicima… dakle, odaberimo hlapove, šampanjac, smijeh, dobru priču i odlično društvo… 3, 2,1… zakuhajmo… YHAAAAAAAA!