ZLOČIN U AUTOMAT KLUBU

POLICIJA O UBOJSTVU ZAŠTITARA: Suzili smo krug, neka se napadači sami jave

| Autor: Hina
(Snimio Marko TODOROV/CROPIX)

(Snimio Marko TODOROV/CROPIX)


Zagrebačka policija intenzivno traga za napadačima koji su u subotu rano ujutro nasmrt pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću u zagrebačkom naselju Trnje, ističu da su suzili krug i pozivaju napadače da se jave policiji.

Zaštitar je od posljedica ozljeda umro u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

U izjavi novinarima voditelj službe Općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke Zvonimir Petrović iznio je više detalja napada u Automat klubu na području Trnja, u Lastovskoj ulici, koji se dogodio oko 4,30 sati.

"Za sada to kvalificiramo kao tešku tjelesnu ozljedu s posljedicom smrdi. Nakon fizičkog sukoba, osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru", rekao je Petrović.

Kazao je da je žrtva kaznenog djela bio zaštitar zaposlen u zaštitarskom poduzeću.

"Izuzeli smo neke tragove koji će nam biti vrlo korisni te smo započeli intenzivno kriminalističko istraživanje, koje uključuje i pregled kamera", dodao je voditelj službe Općeg kriminaliteta PU zagrebačke.

Ističe kako ima nekoliko svjedoka napada na zaštitara, koji su se nalazili u samom prostoru. Među svjedocima je i djelatnica automat kluba. Napomenuo je da je zaštitar bio naoružan, ali nije upotrijebio oružje.

Vezano za napadače na zaštitara Petrović je izvijestio da je policija suzila krug i radit će cijelog vikenda na slučaju.

"Pozvao bih počinitelje, koji su u bijegu, da se sami jave policiji", poručio je Petrović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter