fotogalerija 21. IZDANJa

POGLEDAJTE VELIKU FOTOGALERIJU: U Poreču održan najveći rekreativni plivački maraton u Hrvatskoj, POREČKI DELFIN

| Autor: Glas Istre


Na plaži Pical u Poreču jutros u 9 sati počeo je najveći rekreativni plivački maraton u Hrvatskoj - Porečki delfin. Možete se pridružiti do 15 sati. Više od 600 plivača iz Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Austrije, Italije, Slovenije krenulo je otplivati jednu od tri moguće dionice.

Ovogodišnje 21. izdanje održava se u organizaciji Sportske zajednice grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča, uz potporu Grada Poreča i tvrtke Valamar Riviera d.d.

Mogu sudjelovati svi, bez obzira na dob i fizičku spremu. Dozvoljeno je koristiti i plivačka pomagala, a svaki sudionik može izabrati može li otplivati 1.500 metara trase za brončanu, 3.000 za srebrnu ili 5.000 metara za zlatnu medalju. Svatko tko dosegne jednu od točaka dobiva medalju i majicu koju mogu nositi samo delfinaši.

Start je 3. rujna u 9 sati, a startati se može sve do 15 sati. Plivanje je moguće do 17 sati. Svaki sudionik ima osiguranu vodu i voće za osvježenje, te ručak nakon utrke. Kotizacija iznosi, za sve domaće koji se mogu prijaviti na dan održavanja od 8 sati nadalje, 100 kuna i plaća se na licu mjesta. Za sudionike je osigurana i garderoba, mjerenje tlaka, a svaki sudionik dobiva narukvicu za registraciju i mjerenje vremena. Staza je u potpunosti označena, a uz liječničke timove koji dežuraju, osvježenje i na barkama nudit će i barkarioli koji će biti usidreni uz stazu. Za sve sudionike osigurano je besplatno parkiranje na parkiralištu uz plažu tzv. parkiralište Vindije.

Novosti i obavijesti moguće je pronaći na www.poreckidelfin.com i službenoj Facebook stranici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter