KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Vrijeme je za "nešto na žlicu". Probajte fino VARIVO S KRANJSKIM KOBASICAMA I GRAŠKOM


Sastojci:

500 g graška u zrnu

Kranjske kobasice

Jedna veća glavica luka

Tri češnja češnjaka

Tri manja krumpira

Dva pomidora

Žlica gustina

Ljuta paprika

Papar

Goveđa kocka

Sol

Maslinovo ulje

 

Priprema:

Na ulju peći kranjske kobasice izrezana na kolutiće. Kada blago porumene, izvaditi iz tave i ostaviti sa strane. Na istoj tavi popržiti luk, dodati češnjak, ljutu papriku i pomidor na kockice. Kratko dinstati pa dodati krumpir izrezan na kockice i grašak, goveđu kocku, začine po želji. Sve to zaliti s vodom i kuhati oko 15-ak minuta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter