Emocije Mostarskog Slavuja

Mladi glazbenik Adi Šoše prvi put nastupio u Puli

| Autor: Doria Mohorović
(Snimila: Doria Mohorović)

(Snimila: Doria Mohorović)


Preksinoć je istarska publika prvi put imala priliku na pulskom Kaštelu pjevati uz mladog glazbenika po imenu Adi Šoše. Uz pratnju AL Music Banda, 29-godišnji pjevač iz Mostara publiku je zabavljao svojim autorskim pjesmama, od kojih je pred fanovima hit koji je u posljednje vrijeme dosegao najveću popularnost - »Najljepši cvijet«, otpjevao dva puta. Emotivnu izvedbu ponovio je i na bisu, nakon što je okupljenima priredio večer punu zabave, plesa i glazbe, u trajanju od više od dva sata.

Obrada klasika

Nakon što je u prvom dijelu nastupa publiku zagrijao svojim autorskim pjesmama, večer je nastavio nizom hitova kolega glazbenika, među kojima su se istaknule pjesme Zdravka Čolića, Olivera Dragojevića, Toše Proeskog, Tonija Cetinskog, Dine Merlina, Gibonnija i drugih. Izveo je i hit »Vjerujem u nas« na svojstven način, a upravo su na obradi ovog klasika, kao i coverima još nekoliko domaćih hitova, fanovi prije nekoliko godina na YouTubeu primijetili njegov talent i karizmu. I tijekom nastupa pulskom je Kaštelu potaknula svih da se uključe i pjevaju tekst od početka do kraja. Ovaj mladi i veseo pjevač, prije no što je izveo »Najljepši cvijet« na pozornici je otvorio poklon dviju obožavateljica - publici je pokazao majicu i pročitao prigodnu poruku. Tijekom poprilično ležernog nastupa, tijekom kojeg energičnom Adiju nije silazio osmijeh s lica, a ni ples iz tijela, opuštena je publika uživala u baladama, ali i zaplesala na pjesme bržeg ritma. Osobito omiljen među obožavateljicama, ovaj talentirani izvođač popularnost je stekao u pjevačkom natjecanju Zvezde Granda, ali i HRT-ovoj »A strani« gdje su ga zapazili brojni gledatelji, ali i glazbenici.

Mostarskom slavuju, kako ga se nerijetko u javnosti naziva, najviše su »legle« balade u kojima može pokazati sav raspon i mogućnosti svog glasa. Na trenutke je njegov vokal, u kojem je upravo lagana promuklost možda i najzanimljivija značajka, imao i narodnjački prizvuk. Poručio je pulskoj publici, koja je bila iznimno interaktivna, a osobito u dobro znanim hitovima domaćih glazbenika, ali i njegovim pjesmama, da je zaista sjajna i da se nada ponovnom susretu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter