Na granici stvarnog i virtualnog svijeta

Tony Cetinski i Adi Šoše snimili duet "Sve ili ništa"

| Autor: Glas Istre
(Screenshot iz pjesme "Sve ili ništa")

(Screenshot iz pjesme "Sve ili ništa")


Jedan od najpopularnijih i najomiljenijih glazbenika ovih prostora Tony Cetinski snimio je duet s Adijem Šoše. Pjesma nosi naziv "Sve ili ništa".

Dugoočekivanu suradnju Tonyja s mladim i perspektivnim Adijem, kojega već obožavaju diljem regije, ujedinila je pjesma Amila Loje, koji je zaslužan za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

Inače, ono što im je obojici zajedničko jest to da su u više navrata imali priliku surađivati sa spomenutim autorom, koji za njih ima samo riječi hvale, a sada imaju i zajedničku pjesmu ''Sve ili ništa''. 

"Pjesma "Sve ili ništa" napisana je prije sigurno tri godine i što se mene tiče, nije mogla dobiti bolje izvođače. Dva sjajna vokala koja su se savršeno uklopila i s kojima mi je uvijek veliko zadovoljstvo surađivati", istaknuo je Amil.

Što je prethodilo ovom autorsko izvođačkom tandemu i kakve je dojmove ostavilo na njih, ispričali su Tony i Adi: "Do suradnje je došlo na inicijativu Amila Loje kojeg smatram najbitnijim čovjekom moje karijere, a on je ujedno i Tonyjev povremeni suradnik. Demo za ovu pjesmu "Sve ili ništa", snimio sam još prije tri godine, čisto da imamo radnu verziju. Potom je Amil poslao Tonyju, bez ikakvog pritiska, i jednostavno je jedna stvar vodila drugu i evo nas tu gdje jesmo. Velika je čast surađivati s Tonyjem, uz njegovu glazbu sam odrastao, zaljubljivao se i bio ostavljan, tako da je on nesvjesno bio dio moga života. Bez obzira što se fizički još uvijek nismo sreli, imam osjećaj kao da se znamo čitav život. Pjesma je skoro kao umjetnička himna, svi mi najviše slušamo srcem, premda nije loše ponekad uključiti i razum, posebno kada se bavite stvarima iza svjetala pozornice", ispričao je Adi Šoše. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter