PRIJAVE U TIJEKU

Ove nedjelje u Rovinju sportsko rekreativna utrka Srdela Run - Teći, isti, piti na Štriki

| Autor: Tea Tidić
Srdela Run

Srdela Run


Manifestacija "Teći, isti, piti", koja kroz cijelu godinu spaja niz sportsko rekreativnih utrka u organizaciji ISTRun-a, ove nedjelje organizira novu utrku koja spaja lokalnu gastronomiju, predivne lokacije južne Istre i trčanje.

Ove godine već su se održale "Špaleta run", "Run4Teran" i "BEERun", a ove nedjelje u Rovinju se održava "Srdela Run" koja je specifična jer ne promovira ne samo jedan proizvod - srdelu - već lokaciju, a to je Štrika Ferata u Rovinju.

- Nakon drugog izdanja Štrika Ferata Run, sljubili smo destinaciju i proizvođača Mirna - Podravka, te je red došao i na treće izdanje utrke koje se organizira u povodu obilježavanja Dana grada Rovinja uz partnerstvo sa Sportskom zajednicom Grada Rovinja i TZ-om Rovinj, kaže Erik Lukšić iz ISTRun-a.

Utrka starta u nedjelju, 10. rujna, u 10 sati na početku biciklističko-pješačke staze Štrika Ferata koja spaja Rovinj s Kanfanarom. Mogu se odabrati dvije dužine sukladno mogućnostima sudionika.

- Kraću stazu preporučamo rekreativcima koji nemaju natjecateljski poriv u dužini 3,5 kilometra, dok se na stazu dugu 10 kilometara mogu prijaviti iskusniji trkači, navode organizatori.

Sve prijavljene će u cilju dočekati voda, voće i domaće vino, dok će prvo troje plasiranih u natjecateljskoj utrci na 10 kilometara u cilju dobiti i poklon pakete sponzora.

Kotizacija za utrku na 10 kilometara je 10 eura, dok je za rekreativnu 5 eura. Prijave su moguće na www.eatdrink.istrun.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter