špancirfest

Baby Lasagna će u Varaždinu uz nastup predstaviti i svoju slikovnicu 

| Autor: Hina
(Foto: ŽRu)

(Foto: ŽRu)


Baby Lasagna headliner je 26. Špancirfesta u Varaždinu koji počinje u petak, a do 1. rujna nanizat će brojna događanja u srcu grada i više od 200 glazbenih programa.

Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna preuzet će glavnu PAN pozornicu Stari grad u utorak u 21 sat, a u prijepodnevnim satima družit će se s najmlađim špancirerima i njihovim roditeljima i predstaviti svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo'

Promocija će se održati u dvorištu Vile Bedeković u 10 sati i pozvani svi koji žele doznati više o avanturama trenutno najpopularnijeg mačka u Hrvatskoj koji je, baš kao i njegov vlasnik, osvojio srca nacije. 

Kroz perspektivu jednookog mačka Stipe ispričana je priča o uspjehu hita koji je preko noći zaludio Europu, a najmlađi čitatelji uče o važnosti podrške, ustrajnosti i zajedništva – vrijednostima koje su važne ne samo u glazbi, nego i u životu. 

Uz Marka Purišića, slikovnicu će predstaviti i autor teksta i ilustracija Igor Jurilj, a obožavatelji Baby Lasagne imat će priliku i fotografirati se sa svojim glazbenim idolom, izvijestili su iz varaždinske Turističke zajednice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter