(Wikimedia Commons)
Bourdainov panin s mortadelom radi se sa samo pet sastojaka - trebat će vam pecivo po izboru, majoneza i Dijon senf, mortadela i Provolone sir, a rezultat je nevjerojatno sočan sendvič, prepun okusa.
Zagrijte tavu pa na njoj prepecite dvije šnite mortadele koje ste složili na hrpicu, kako bi mortadela bila hrskavija. Pržite oko dvije minute.
Mortadelu okrenite, skupite i na dvije hrpice mortadele dodajte jednu šnitu sira pa pecite dok se sir ne otopi. Isto ponovite s preostalim šnitama mortadele i sira.
Pecivo prepolovite i tostirajte ga u istoj tavici u kojoj ste prepekli mortadelu.
Prepolovljene kajzerice premažite senfom i majonezom. Jednu polovicu premažite senfom, a drugu majonezom, ili senf i majonezu pomiješajte pa time premažite obje polovice.
Hrpice mortadele sa sirom posložite jednu na drugu i dodajte ih u pecivo, a sendvič pojedite dok je još topao.
Dobar tek!
Izvor: Index.hr