VESNA PISAROVIĆ

FOTOGALERIJA / Energična glazbenica rasplesala publiku na pulskom Kaštelu

| Autor: Vanesa Begić


Vesna Pisarović razveselila je pulsku publiku uspješnim koncertom na Kaštelu u petak navečer. Pulski Kaštel tijekom kolovoza ugostio je brojne različite pjevače i sastave, uvijek u dobroj atmosferi i pred brojnim publikom.

Ova je glazbenica nastupila nakon točno dvije godine od prošlog pulskog koncerta – također je to bilo 23. kolovoza, 2021, a i ovoga je puta raspjevala i rasplesala publiku. Publika je, nije potrebno niti istaknuti, bila sastavljena u velikoj većini od žena – od tinejdžerica do one treće dobi, a sve njih je povezivala činjenica da su znale sve stihove napamet te da su pjevale sve njezine pjesme, glasno, strastveno, s puno energije. Mobiteli, snimanje, video, smijeh i raspoložena Pisarović bili su sastavni dio večeri koja je na repertoaru imala njezine novije i starije hitove te druge poznate pjesme, koje je ona izvodila uz puno emocija, energično, strastveno, a nije nedostajalo niti bržih ritmova, koji su naveli nazočne na ples.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Izvrstan je bio i prateći bend, a posebnost toga benda je da je tu nastupao i gitarist Alen Spada, pulska snaga, poznati, svestrani umjetnik, što je popraćeno posebno snažnim aplauzom.

Pisarović je i komunicirala s publikom, vedro, spontano, a budući da su pjesme – a o čemu bi drugom – govorile o osjećajima, o emocijama u najraznijim oblicima predstavljanja i manifestiranja, poručila je publici, koju je u više navrata definirala divnom, da na svijetu nije nipošto potrebna ljubomorna, jer ljubav, u kojem god obliku, treba živjeti punim plućima.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Nizale su se tako pjesme u toploj ljetnoj noći, uz energične ritmove, ali i sugestivne lirske stihove o ljubavima, sretnim i nesretnim.

No, bile te ljubavi sretne ili nesretne, očito je da publika voli slušati o njima, voli se poistovjetiti s emocijama i porukama iz pjesme, a od pjesme do plesa, korak je kratak. Bilo je tu i nešto djece, koja su s majkama zaplesala. Autorici nije nedostajalo energije, elana i entuzijazma.

Priređena je tako još jedna ugodna, ispunjena glazbena večer puna emocija na ovoj lokaciji koja će i tijekom mjeseca rujna ugostiti razne sadržaje.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter