RECEPT DANA

UKUSNO I AROMATIČNO Tortelini u umaku od maslaca i kadulje

| Autor: Glas Istre

Ovo ukusno i aromatično jelo jednostavno je za pripremu ukoliko kupite gotove torteline.

Priprema

Torteline skuhajte u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Maslac rastopite u većoj tavi.

Kad se maslac zapjeni dodajte mu listiće kadulje i pržite ih nekoliko sekundi. Tavu maknite s vatre pa zatim zatim u nju dodajte kuhane torteline i malo vode u kojoj su se kuhali.

Dobro protresite tavu kako bi svi tortelini bili prekriveni umakom. Poslužite odmah i po želji pospite ribanim parmezanom i ukrasite ih kaduljom. 

Sastojci koji su potrebni

250 g tortelina punjenih sirom

50g maslaca

nekoliko listića kadulje

sol

svježe mljeveni crni papar

parmezan za posipanje

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter