KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Donosimo vam trik za najbolji superhrskavi i sočni pečeni krumpir

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Sigurni smo da svatko ima svoj način za pripremu ovog jednostavnog jela, a danas vam donosimo trik kako da vaš pečeni krumpir bude, osim okusan, i superhrskav.

Sastojci:

krumpir

biljno ulje

sol

papar

Priprema:

Krumpir (manje ili srednje veličine) ogulite i prerežite na pola, a zatim kuhajte dok ne omekša, oko 20 minuta, pa ga procijedite i izbodite vilicom.

Tako pripremljen krumpir stavite u posudu za pečenje te prelijte biljnim uljem te začinite i dobro ih promiješajte u plehu da se krumpiri sa svim strana oblože uljem.

Stavite u pećnicu zagrijanu na 200 Celzijevih stupnjeva i pecite 30 minuta s jedne strane, a potom ga okrenite i pecite još 30 minuta s druge strane.

Možete servirati uz pečene kobasice, šnicle ili ribu.

Dobar tek!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter