POREČ

Tradicionalna akcija "Solidarnost na djelu" PRODAJA BONOVA CRVENOG KRIŽA


Gradsko društvo Crvenog križa Poreč organizira po 46. put tradicionalnu akciju "Solidarnost na djelu". Ovogodišnja akcija će se provoditi od danas do subote pod motom "Ne dvoji! Za drugog izdvoji".

Na cijeloj Poreštini prikupljat će se financijska sredstva i materijalna dobra. Za darovani novac građanima će biti uručen novčani bon zahvalnosti s oznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren pečatom društva. Svi sudionici u akciji bit će uočljivo označeni znakom Crvenog križa, a to su volonteri i mladi koji će bonove prodavati na raznim punktovima te obilaziti kućanstva. U akciju se također uključuju osnovne i srednje škole te vrtići na području Poreštine. U proteklim godinama akcija je pokazala da građani Poreštine u sebi njeguju humanost i da su spremni pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

U svim školama Poreštine s prodajom novčanih bonova započet će se početkom tjedna, a u četvrtak od 15 do 19 sati građani Poreštine mogu donijeti svoje financijske priloge te doći kupiti bon u prostorima Crvenog križa u Poreču, lovačkog doma u Vrsaru, u domu u Vižinadi, u zadružnom domu u Kašteliru, u općinskoj upravi Sveti Lovreč, u prostorijama Crvenog križa Tar, ispred Turističke zajednice Funtane te za Višnjan u tamošnjoj osnovnoj školi. (A. D.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter