STUDIO ZA DIZAJN

ROVINJ: Priznanje Studiju Tumpić/Prenc

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ

U gradskoj palači Rovinja održan je svečani prijem za osnivače i djelatnike višestruko nagrađivanog Studija za dizajn Tumpić/Prenc. Pobjedničkom timu kojeg čine Anselmo Tumpić, Sara Prenc Opačić i Anton Licul Grk, gradonačelnik Marko Paliaga, uručio je priznanje Grada.

- Ponosni smo što je jedan rovinjski studio, osim brojnih priznanja u Hrvatskoj, osvojio i prestižne međunarodne nagrade u Berlinu i Londonu. Od skromnih početaka u jednom malom gradiću danas ste, marljivim trudom i radom, izrasli u tvrtku koja je prepoznata i na svjetskom tržištu, izjavio je gradonačelnik Paliaga, koji je mladim i talentiranim kreativcima poručio da mogu računati na podršku svog grada i u budućim poslovnim izazovima.

Podsjetimo, Studio Tumpić/Prenc je početkom mjeseca osvojio, između 8.697 radova iz 54 zemlje svijeta, prestižnu nagradu na području dizajna "Red Dot" Best of the Best za dizajn boce istarskog maslinovog ulja "Latini", a nedugo potom i za vrijeme trajanja jednog od najvećih svjetskih turističkih sajmova na svijetu, World Travel Marketa, kreativni je Studio uz partnere Studio za digitalnu stvarnost "Delta Reality", okrunjen i zlatnom nagradom za projekt "Kuća vještice Mare" na "International Travel & Tourism Awards 2019" u kategoriji najinovativnije upotrebe tehnologija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter