shopping destinacija

Gotovo 6 milijuna eura uloženo u šest poslovnih prostora u Labinu. Evo što se sve nudi u novom shopping centru od 10 tisuća kvadrata 

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)

(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)


Na prostoru nekadašnje tvornice Rade Končar odmah do Spara danas je u Labinu nakon Županje i Rovinja otvoren treći retail park - Retail Park Labin. Investitor tvrtka Retail Park Hrvatska uz podršku vlasnika – tvrtke Inceptum Sport d.o.o. i investicijskog fonda Maverick Wealth Management, uložila je gotovo 6 milijuna eura u otkup zemljišta, gradnju i opremanje nove "shopping" destinacije u Labinu.

(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)

(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)

U društvu gradonačelnika grada Labina Valtera Glavičića, predstavnike investitora Željka Lukača i Nikole Palića, službeno je otvoren trgovački centar Retail Park Labin koji se prostire na zemljištu od gotovo 10.000 m2. Unutar samog centra veličine 3.200 m2 smjestilo će šest trgovačkih prostora razne namjene i sadržaja. Neki od brandova kao što su Muller i Teddi su otprije poznati građanima Labina.

Uz njih, svoje usluge i proizvode će još nuditi Pepco – trgovina odjeće i potrepština, BIPA – poznati lanac kozmetičkih proizvoda, Le Salon – frizerski salon i početkom slijedeće godine otvara se restoran brze hrane – Soul food. Raznolikom i širokom ponudom, trgovački centar u Labinu će zasigurno zadovoljiti dio potreba kupaca u Labinu i široj okolici te će im omogućiti ostvarenje brze i ugodne kupovine bez gubitka dragocjenog vremena.

(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)(Snimio Branko Biočić / Glas Istre)

Sa ovom investicijom oplemenjene je trgovačka ponudu u gradu, uljepšano je okruženje sa novim objektom i Gradu Labinu doniran je iznos od 20.000 eura za izgradnju pristupne prometne infrastrukture. Po riječima gradonačelnika g. Glavičića ova donacija je najveća privatna donacija Gradu i to investitora čini dodatno sretnim i zadovoljnim. Prvoga dana novi trgovački centra pohodili su mnogobrojni kupci ali nisu svi bili oduševljeni i euforični.

Prilazili su nam neki građani i rekli kako su razočarani veličinom centra sa samo pet trgovina među kojima su neki i na dva kilometra udaljenom Stop shop centru. Novi su Bipa i Pepco dok je Muler preselio svoju trgovinu u centru grada i proširio je asortimanom te bogatom ponudom u puno većem i lijepo uređenom prostoru.

Labinjanima nedostaje prodavaonica obuće poput Deichmanna, Massa ili CCC-a kojih nema u nijednom trgovačkom centru i još poneka trgovina odjećom, primjerice Sinsay, Tom Taylor, New Yorker, Reserved, Orsay, Takko i slične kakve imaju drugi trgovački centra.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter