zbog vremenskih neprilika

Izmijenjen program Tunalicious Festivala

| Autor: Glas Istre
(Snimio Manuel Paljuh)

(Snimio Manuel Paljuh)


Zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta, organizatori su ponešto izmijenili program ovogodišnjeg Tunalicious Festivala. Tunalicious Street Food Festival i prateći glazbeni program, koji se trebao održati u četvrtak, 12. rujna, prebacuje se na nedjelju, 15. rujna.

Također, prvi natjecateljski dan TunIstre, sportskog natjecanja u lovu na veliku ribu, umjesto u četvrtak, održat će se u petak, 13. rujna, a pobjednici će biti proglašeni u nedjelju, 15. rujna.

Tako će se u petak od 8 do 16 sati održati turnir TunIstra Big Game, od 17 sati starta Tunalicious Street Food Festival, u 20 sati je vaganje ulova, a u 21 sat kreće koncertni program, gdje nastupaju Simon Marlow & Rovinj Music Collection Quartet te Zdenka Kovačiček & Green House Blues Band. Subotnji program također starta od 8 sati s TunIstra Big Game turnirom, a od 17 sati je Tunalicious Street Food Festival te u 20 sati vaganje ulova. U koncertnom programu od 21 sat nastupaju Vinko Ćemeras & Talvi Tuuli te S.A.R.S.

Nedjeljno jutro od 8 sati kreće uz TunIstra Big Game turnir, kao i prethodnih dana, od 17 sati je Tunalicious Street Food Festival, a u 19 sati nakon vaganja ulova proglasit će se pobjednik natjecanja. U 21 sat kreće koncert, gdje nastupaju Silente i TBF.

Preostale dvije programske kategorije, Tuna Restaurant Week (9. – 15. rujna) i Spinnaker Gourmet Stage (12. rujna), odvijaju se prema prvotnom planu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter