uspješna noć

Zlatko Pejaković osvojio publiku na Galižanskoj noći

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Vodnjan)

(Foto Grad Vodnjan)


Više nego uspješna 55. Galižanska noć je za nama. Osim nastupa Zlatka Pejakovića, subotnju večer na rukometnom igralištu jedan je od najposjećenijih u dugoj povijesti organizacije ove manifestacije. 

Brojnu publiku je zagrijala i rasplesala grupa Le Monde, veterani brojnih fešti, koji itekako znaju podignuti atmosferu. Kad je jedinstveni Zlatko Pejaković izašao na pozornicu, oduševljenju nije bilo kraja. Već s prvim pjesmama na repertoaru i kroz interakciju s publikom pokazao je zašto karizma toliko traje i kako lako osvaja srca prisutnih.

U publici su dobro poznate pjesme iz duge Pejakovićeve karijere pjevali svi, bez obzira na godine, pokazujući da dobra pjesma i nastup kralja pozornice ne poznaju generacijske razlike. Hitovi poput "Ako odem prijatelji" nikog nisu ostavili ravnodušnim. A nije otišao brzo, ostao je među prijateljima do kasno u noć na radost prepunog igrališta u Galižani.

Uz ponudu jela i pića, s puno zabavnih sadržaja, i na plesnom podiju i za stolovima tražilo se mjesto više. Tako su se domaćini još jednom pokazali kao organizatori na visokom nivou, koji znaju u Galižanu privući sve koji se vole dobro zabaviti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter