55. Galižanska noć

Zlatko Pejaković ostao sve do kasno u noć

| Autor: Ian Tataj
(Foto: Press)

(Foto: Press)


55. Galižanska noć je finila. Brojnu publiku dobro je zagrijala i rasplesala grupa Le Monde, veterani brojnih fešti, koji itekako znaju podignuti atmosferu.

Kad je pak dugo očekivani Zlatko Pejaković izašao na pozornicu, oduševljenju nije bilo kraja. Već s prvim pjesmama na repertoaru i kroz iskrenu interakciju s publikom pokazao je zašto karizma toliko traje i kako lako osvaja srca prisutnih.

(Foto: Press)(Foto: Press)

U publici su dobro poznate pjesme iz duge i respektabilne Pejakovićeve karijere pjevali svi, bez obzira na godine, pokazujući da dobra pjesma i suvereni nastup kralja pozornice ne poznaju generacijske razlike. Hitovi poput »Ako odem prijatelji« nikog nisu ostavili ravnodušnim. A nije ni otišao brzo; ostao je među prijateljima do kasno u noć na radost prepunog igrališta u Galižani.

Osim nastupa Zlatka Pejakovića, večer na rukometnom igralištu pamtit će se kao jednu od najposjećenijih u dugoj povijesti organizacije ove manifestacije. Mnogi su pohrlili iz Pule i okolnih mjesta da bi uživali u jednoj od važnijih srpanjskih fešti na Vodnjanštini.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter