pjesma dva alena

Lima Len o nastanku hita "Brajde": Vitasoviću sam napisao ogromnu poruku, a on je odgovorio samo - "pošalji"

| Autor: Petra Stefanović
(Foto Babsi Pula Facebook)

(Foto Babsi Pula Facebook)


Ovog su tjedna dva Istrijana Alena - Kozić aka Lima Len i Vitasović izdali pjesmu "Brajde" koja je i njihova prva zajednička suradnja. Istarski ljetni hit, kako se može pročitati u mnogobrojnim komentarima na društvenim mrežama, brzo se našla u top 10 na YouTube trendingu, a i svakim joj satom rastu pregledi.

S tim u vidu pitali smo Alena Kozića, Lima Lena, kako je do suradnje uopće i došlo. 

- Javio sam se Alenu i napisao ogromnu poruku, predstavio sam se tko sam, odakle sam, što sam sve prije radio te da imam spremnu pjesmu. Na sve to on je odgovorio kratko, jednostavno i legendarno: 'Pošalji'. Dodao je Vitasović da kada posluša, pjesmi presudi iz prve te da je ova dobra i da želi da ju radimo, objašnjava Lima Len.

No, nije isprve sve išlo glatko. - Nakon toga je imao problema sa zdravljem, ali gazda se javio u 4. mjesecu kako je i obećao, snimio vokale i ostalo se odvijalo kako se odvijalo, zaključuje Kozić.

Inače, Lima Len, Alen iz Galižane, nije glazbeni početnik. Na njegovom YouTube kanalu prva pjesma koja se može pronaći je "Punije cure" iz sada već davne 2013. godine. U travnju mu je izašla i pjesma s Jala Bratom i Bubom Corellijem, bosanskim treperima, a prije dvije godine je i obradio popularnu "Omađijala" Devita i Relje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater