veliko priznanje

Najbolji model svemira Noel Erman na prijemu kod gradonačelnika

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Pula)

(Foto Grad Pula)


Gradonačelnik Pule Filip Zoričić danas je u Komunalnoj palači upriličio prijem za Puležana Noela Ermana, pobjednika izbora "Best Model of the Universe" u Barceloni. Hrvatska do sad nikada nije ostvarila ovakav uspjeh na ovakvom natjecanju, a ocjenjivali su se izgled, hod, crte lica, te cjelokupni dojam. Ovaj 23-godišnjak je u svim kategorijama bio najuspješniji među 30 kandidata iz cijelog svijeta.

"Čestitam ti od srca na ovom uspjehu, ti si još jedan ponos našeg grada. S modelingom te čeka velik uspjeh, ali moraš biti spreman i na odricanja. Drago mi je da si se bavio nogometom jer te upravo sport naučio upornosti, radu i disciplini, što je vrlo važno za uspjeh", istaknuo je ovom prigodom gradonačelnik i dodao: "Lijepo je ostvariti svjetski uspjeh, ali nikad nemoj zaboraviti svoj rodni grad jer Pula je tvoj dom".

(Foto Grad Pula)(Foto Grad Pula)

Erman se prije modelinga bavio nogometom i to za klubove Banjole, Veli Vrh, Uljanik, Medulin i labinski Rudar, a samim modelingom ne bavi se dugo. Posebno je pohvalio suradnju sa svojom agencijom kojoj i pripisuje zasluge za ovaj uspjeh.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter