Nogometaš i maneken

Puležan Noel Erman u iščekivanju finala za izbor Best Model of the Universe

| Autor: Vanesa Begić
(Promo)

(Promo)


Noel Erman iz Pule, član agencije Royal Models u Splitu, odlukom direkcije, odnosno Damira Puhalovića i Marije Vukašina, bivše predstavnice Hrvatske na Miss Turizma svijeta, odabran je nedavno za predstavnika Hrvatske za izbor Best Model of the Universe u Barceloni.

Manekenstvom se ne bavi toliko dugo, ranije je trenirao nogomet za Banjole, Veli Vrh, Uljanik, Medulin i labinski Rudar.

- Bilo je to lijepo razdoblje, puno sam naučio, stekao prijatelje, zanimljivo iskustvo, ali sada se vidim u manekenskim vodama. Sport mi je zasigurno pomogao za kondiciju i formu, ističe Noel, koji je visok 190 centimetara.

Noel je podijelio i iskustvo s natjecanja, u iščekivanju finala.

- Prvi dan. Probudio sam se u 5 sati u Karlovcu te me kum odveo na aerodrom "Franjo Tuđman" i čekao sam let za Zurich. U Barcelonu sam stigao oko 18 sati te me tamo dočekao Roberto vozač koji me odveo u Lloret de Mar, predivno turističko mjesto s puno plaža i hotela koji nude odličnu uslugu.

Tijekom drugog dana imali smo selekciju za dizajnere iz drugih država, nas 40 bilo je na raspolaganju dizajnerima koji su nas birali za reklamiranje njihovog brenda. Tamo sam upoznao kandidate iz Malte i iz Ukrajine s kojima sam proveo dan. Navecer sam se spremio za prvi show koji se održavao u ogromnoj sali.

Treći je dan bio u znaku proba za dizajnericu iz Belgije koja nam je pokazivala kako ćemo odradit hod u njenoj odjeći, nakon čega sam otišao do plaže. Bila je predivna, pješčana. Išli smo i u noćni klub. Novi dan je došao, a imao sam probu za ukrajinsku dizajnericu Vladu Dizik s ostalih 12 kandidata, a poslije malo odmora i opet probe, veli Erman u iščekivanju finala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter