u trstu

Poslovni susreti poduzetnica BPW Pula i FIDAPA Trieste storica

| Autor: Glas Istre
(Foto: BPW Pula)

(Foto: BPW Pula)


Na poziv predsjednice BPW FIDAPA Trieste Historica Carolina Franza i u nazočnosti međunarodne potpredsjednice BPW International Giusy Seidita, delegacija poduzetnica BPW Pula sudjelovala je na svečanom obilježavanju tršćanskog kluba poduzetnica, Candle light dinner.

Nakon uvodnih riječi domaćina, u svom pozdravnom govoru predsjednica Perkov rezimirala je uspjehe BPW Pula na međunarodnom planu. Klub je od 2009. do 2016. predsjedao mrežom poduzetnica u Podunavlju. Godine 2016. odlukom Kongresa BPW-a u Zürichu stvoreni su temelji Jadransko-jonske mreže udruga BPW AdrionNet s realiziranim konferencijama u Bariju, Barletti, Ateni, Beneventu, Puli i Palermu.

Na domaćem planu BPW je pokrenuo ove godine Platformu za žensko poduzetništvo u Hrvatskoj, jer u u našoj zemlji djeluje 67 malih udruga – stvaranje Platforme je rješenje za obnovu Strategije razvoja ženskog poduzetništva.

Predsjednica Perkov je pozvala tršćanske poduzetnice na uzvratni posjet Kaiserball Pula 30. travnja, što je sa zadovoljstvom prihvaćeno.

Istarske poduzetnice predstavile su svoje proizvode i usluge te je ocijenjeno da postoje realne osnove za prekograničnu poslovnu suradnju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter