IZBORI ZA MJESNE ODBORE

Pulski Možemo!: "Kao najmlađu političku stranku u Puli, iznimno nas raduju rezultati izbora za mjesne odbore grada Pule koji su nas pozicionirali kao drugu političku opciju u gradu"

| Autor: Glas Istre
Čelnica pulskog Možemo! Dušica Radojčić (Arhiva Glasa Istre)

Čelnica pulskog Možemo! Dušica Radojčić (Arhiva Glasa Istre)


O rezultatima jučerašnjih izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Pule, oglasio se i pulski Možemo!.

- Kao najmlađu političku stranku u Puli, iznimno nas raduju rezultati izbora za mjesne odbore grada Pule koji su nas pozicionirali kao drugu političku opciju u gradu. Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naš rad, trud, znanja i vrijednosti - i kao i do sada, možemo tvrditi da to povjerenje nećemo iznevjeriti.

Naših 15 vijećnika koji su osvojili mandate kreće u kreiranje boljih života u 7 pulskih mjesnih odbora, rame uz rame sa stanovnicima!

Naša politika osnaživanja građana i njihovog uključivanja u odlučivanje, nulte tolerancije na klijentelizam i političku trgovinu pokazuje rezultate, a mnogi su prepoznali da je to jedini put u istinske promjene koje kao društvo trebamo.

Želimo zahvaliti svim ljudima na našim listama, na njihovom trudu i angažmanu u predstavljanju kandidata i programa.

Ovo su članovi i članice lista Možemo! koji su ušli u Vijeća mjesnih odbora: MO Vidikovac - Nikša Minić, Dominik Tomislav Vladić, Jasna Smojver-Kompas, Marijan Bašić; MO Veli Vrh - Katarina Mikulić i Ivana-Nataša Turković; MO Kaštanjer - Ana Sarvan i Jadranko Lovrenčić; MO Nova Veruda - Slavica Gerdijan-Jardas; MO Arena - Dario Benčić i Igor Zenzerović; MO Gregovica - Tea Radošević i Teodora Beletić; MO Sv.Polikarp - Sisplac - Flavia Poropat i Kristijan Bakša.

Čestitamo svim kandidatima koji su ušli u vijeća svih 16 mjesnih odbora i nadamo se osnaživanju mjesne samouprave uz podršku Grada Pule, poručuju iz pulskog Možemo!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter