Socijaldemokrati izlaze na izbore za vijeća mjesnih odbora

Na Kaštanjeru je prioritet prometna problematika

| Autor: Jelena Milović
Marino Percan (Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

Marino Percan (Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)


Stranka Socijaldemokrati prvi put izlazi na izbore za vijeća mjesnih odbora u Puli. Naime, u tijeku su pripreme za osnivanje županijske organizacije Socijaldemokrata, a nakon toga slijedi osnivanje gradskih i općinskih organizacija.

Na nedjeljnim izborima za mjesne odbore Socijaldemokrati će se »natjecati« u mjesnom odboru Kaštanjer. Listu predvodi Marino Percan, stručnjak za trgovačko pravo i pravo društava. Osim njega, na na listi su Željko Popović, Sandi Siljan, Gordana Peruško Drobac, Mirela Reis, Goran Krstić, Biserka Družeta, Darko Popović, Tijana Kaštela, Darko Dugina i Luka Popović.

»Zalagat ćemo se i predložiti rješenje parkiranja u Šišanskom naselju, reorganizaciju prometovanja s novim parkiralištima, izgradnju nogostupa i osvjetljenje dijela Ulice Kaštanjer. Osim toga, zalažemo se za sanaciju Ulice Kaštanjer u cijelosti, reorganizaciju odvoza krupnog otpada te osiguranje prostora za druženje penzionera. Predlažemo i postavljanje zaštite od kiše na autobusnim stajalištima, mogućnost proslava dječjih rođendana u prostorima mjesnog odbora te učestalije uređenje zelenih površina na više lokacija«, naglašavaju kandidati ove stranke

Prema mišljenju pulskih Socijaldemokrata, aktualna gradska vlast dosad nije uvažavala prijedloge tog mjesnog odbora, već je, tvrde, samostalno i neučinkovito donosila i provodila odluke koje su se negativno reflektirale na kvalitetu života stanovnika Kaštanjera, pogotovo kad je riječ organizacija prometovanja u tom dijelu grada.

»Svojim radom želimo mjesnom odboru vratiti ulogu koja mu je namijenjena. Kontinuirano ćemo tražiti i predlagati najbolja rješenja za naše sugrađane«, poručili su Socijaldemokrati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter