ljubav ima plan

Rovinjska pjevačica Lorenza Lola predstavlja novi singl

| Autor: Mihael Stojanović
(Foto Menart)

(Foto Menart)


Mlada rovinjska glazbenica Lorenza Lola, novije je ime na hrvatskoj glazbenoj sceni. Pravog imena, Lorenza Puhar pobjednica je festivala zabavne glazbe - Darfesta 2023. godine. Lola inače sudjeluje na brojnim festivalima, a ovogodišnji nastup na Splitskom festivalu s pjesmom "Ljubav ima plan" bio je prva stepenica na putu gradnje pop imidža.

Video spot "Ljubav ima novi plan" je nastao u suradnji s režiserom Domenom Jančičem, a njezin glazbeni tim predvodi skladatelj Goran Šarac, tekstopisci Robert Pilepić, Željko Krznarić i aranžer Aleksandar Valenčić. S pjesmom "Ljubav ima plan" nastupila je i na internacionalnom Ohridfestu, u kojem je osvojila drugu nagradu publike. Spot istoimene pjesme broji 30 tisuća pregleda u 9 dana na servisu YouTube.

Lorenza Lola prihvatila je izazov pjevačima diljem svijeta da uz pratnju Davida Fostera otpjevaju božićnu pjesmu "My grown up Christmas list". Izazov je postavio sam Foster koji je zadovoljan njenom interpretacijom podijelio njezin pjevački uradak s pet drugih pjevača na svojem Instagram profilu.

Radi se o glazbeniku koji je napisao neke od najvećih hitova za Whitney Houston, Celine Dion i Jennifer Lopez. Lorenza Lola se prošle godine s pjesmom "Imperio" nije uspjela plasirati na Doru. Ipak pjesmu su poslali na izbor za Eurosong u San Marinu gdje je između više od 1400 skladbi iz cijelog svijeta, odabrana u top 24.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter