SPEKTAKL U PULSKOM AMFITEATRU

FOTO & VIDEO / Doris Dragović je prava diva domaće estrade, tisuće u pulskoj Areni pjevale su s njom. Na pozornici su joj se pridružili i posebni gosti

| Autor: Ana Orsag


Domaća diva svjetskog glasa, Doris Dragović, raspjevala je večeras tisuće posjetitelja  u pulskoj Areni, koji su pristigli iz svih krajeva Lijepe naše na koncert slavne pjevačice.

"Marija Magdalena", "Ima nešto u tome", "Ti si moja ljubav stara", "Što je to od mene ostalo", "Jedini"... samo su neke od pjesama koje su tisuće posjetitelja pjevale uglas s Doris Dragović. 

Posebno iznenađenje večeri bila je mlada pulska pjevačica, koja se Doris pridružila na pozornici. 

- Kad si mlad, ne ostvare ti se baš svi snovi. Polako, čekaj... I onda upoznam nekog, jako malog, kome su se veliki snovi ostvarili. Kad sam imala 12 ili 13 godina, da sam tada nastupala na nekim festivalima... Ona je to uspjela, nastupala je na velikim festivalima, divim joj se i klanjam joj se, rekla je Doris kad joj se na pozornici pridružila Zoe Šestan, 12-godišnja pjevačica koja je već ostvarila niz uspjeha. Zoe je otpjevala pjesmu "Dajem ti srce", a zanimljivo je da je ovo bila 13 po redu pjesmu na Dorisinom koncertu, a Zoe za svega nekoliko dana, točnije 10. kolovoza, slavi svoj 13 rođendan, tako da je u ovom slučaju - za Zoe zasigurno 13 sretan broj. 

Tu iznenađenjima nije bio kraj - nastupio je i zbor Zaro koji su, između ostalog, otpjevali "Treba imat dušu".

Kako smo već pisali, Doris Dragović prošle je godine rasprodala dva koncerta u zagrebačkoj Areni čak dva mjeseca unaprijed, a za pulski koncert nedavno je pušten dodatni kontigent karata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter