Doris pod zvjezdanim nebom

VIDEO / Još dva dana do koncerta domaće glazbene dive u pulskoj Areni. Evo kako je to izgledalo davne 1996. 

| Autor: Glas Istre
(Snimio Jurica Cvitanić)

(Snimio Jurica Cvitanić)


Nakon The Smile, Avril Lavigne i Dua Lipa u lipnju, Simple Minds, Lannyja Kravitza i Duran Duran u srpnju, u pulsku Arena dolazi domaća diva svjetskog glasa. Doris Dragović prošle je godine rasprodala dva koncerta u zagrebačkoj Areni čak dva mjeseca unaprijed, a za pulski koncert nedavno je pušten dodatni kontigent karata i još uvijek su na tržištu. 

U pulskoj Areni očekuje se intimnija atmosfera, u kojoj će se moći osjetiti emocija i poseban odnos Doris i njezine vjerne publike, a pod zvjezdanim nebom pjevat će se hitovi uz koje su odrastale generacije, poput Selim ti ja, Željo moja, Ti, Krivi ljudi, Zemlja i stina, Dajem ti srce, Marija Magdalena, Ljubav stara, Baklje ivanjske kao i brojni drugi.

Doris se putem medija nedavno obratila obožavateljima kojima je poručila koliko se veseli koncertu:

- U pulskoj Areni svi ćemo zajedno slaviti ljubav. To je doista posebna pozornica, a vjerujem kako će nam to svima biti i posebna večer, ona koju ćemo pamtiti i čuvati u srcu. Zaista sam sretna, radujem se koncertu, a nadam se da sam i vas razveselila.

Ovo Doris nije nije prvi nastup u Areni, pronašli smo arhivske snimke HRT-a iz 2010. i 2006. godine godine gdje je nastupila u sklopu snimanja emisija "Sedma noć" i "Bravo".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter