ŠESTI PUT

Sve je spremno za Sea Star! Umaška laguna Stella Maris od sutra do nedjelje ugostit će popularni festival

| Autor: Ivana Kocijan
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Baby Lasagna, Ofenbach, John Newman, ARTBAT, Deborah De Luca, Hot Since 82, Joker Out, Buč Kesidi, INIKO, Grše, Kuku$, Senidah, Devito, Victoria iz Maneskina, Angelina Mango, z++ i mnogi drugi izvođači čine fantastičan line-up šestog Sea Star Festivala koji će od sutra do nedjelje u umaškoj laguni Stella Maris, na velebnom plesnom podiju, okupiti desetke tisuća posjetitelja iz različitih zemalja.

Više od 80 glazbenika

Festival ove godine priprema i najimpresivniju produkciju dosad, koja će donijeti duh najvećih Exitovih pozornica. Sve počinje posebnim Welcome partyjem, a završava u podne u nedjelju! U tom razdoblju nastupit će više od 80 glazbenika na nekoliko festivalskih pozornica smještenih tik uz Jadransko more. Festival započinje sutra, a dobrodošlicu će osigurati Cacao:evolution koji će predstaviti natural high zonu u suradnji s festivalima Ada Divine Awakening i Exit.

Nastupit će maestro svjesne glazbe i vizionar zvuka medicine – Mose, a za atmosferu otvorenja bit će zadužen i ekstatični DJ Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko koji će u lagunu donijeti organski techno i house inspiriran šamanskim i arapskim melodijama te afričkim ritmovima.

U petak, prvog dana festivala, line-up Tesla Main Stagea predvode talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori Artbat, DJ Hot Since 82, Iniko i Lanna. Na glavnoj će pozornici euforiju izazvati bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav. Prvog dana u Nautilus Arenu stižu Grše, Kuku$, z++, tam & Jymenik, Rouzi te Zevin i Thicc Boi.

Baby Lasagna, sedam godina kasnije

Na prvom Sea Star Festivalu 2017. godine Marko Purišić, danas mnogo poznatiji kao Baby Lasagna, bio je stage hands grupi The Prodigy.

Tada vjerojatno nitko od prisutnih nije pomislio da će i dečko koji pomaže nositi opremu jednog dana biti headliner tog istog događaja.

Eurovizijske zvijezde

Na Electric Waves Stage stat će Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB, Inner Sense i Ivan Erjavac. Glavna je pozornica u subotu rezervirana za mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana (Hybrid DJ set), najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach te eurovizijske favorite i finaliste Baby Lasagnu i Angelinu Mango te Vimokshu. Na Main Stageu će nastupiti i Senidah i Devito, te i majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi.

Nautilus će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock, Katalina i Lucius Light, dok će Electric Waves Stageom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan. Festival će završiti Closing partyjem koji će trajati do podneva u nedjelju, a za koji će se pobrinuti DJ-i s Electric Waves Stagea.

Bridge konferencija

U petak s početkom u 18 sati na Electric Waves Stageu bit će održan poseban panel »Umag, as a host of a new global music conference« koji će biti idealan uvod u konferenciju koja će biti održana 2025. godine u sklopu festivala. Konferencija će nositi naziv »Bridge 2025: Leap into the future«, a cilj će joj biti uz pomoć glavnih figura glazbene industrije rušiti granice i graditi mostove između Sjevera, Istoka, Zapada i Juga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater