POČINJE CIKLUS KUHANJA U PAROVIMA

Zara će odabrati Anamariju: "Ne znam kako ćemo funkcionirati zajedno"

| Autor: Glas Istre
(Foto: Nova TV)

(Foto: Nova TV)


U novoj uzbudljivoj epizodi MasterChefa natjecatelje očekuje izazov koji će unijeti preokret u kuhinji. Iznenađenje se neće nalaziti samo u kutiji iznenađenja, već i u činjenici da će se za radnim jedinicama naći samo polovica kandidata. Naime, novi ciklus bit će u znaku parova te će se tražiti najbolji kuharski dvojac, a kandidati koji se nalaze za radnim jedinicama imat će priliku birati svog kuharskog partnera s galerije.

Zara će izabrati Anamariju koja neće biti sigurna kako će njih dvije funkcionirati zajedno: Ne znam kako ćemo funkcionirati, jer nismo baš puno pričale. Vidjet ćemo kako ćemo zajedno kuhati, objasnit će Anamaria. Možda će upravo njihov međusoban odnos utjecati na završetak zadatka, jer na kraju kuhanja obje će se šokirati kad vide svoj tanjur.

Na samom kraju, za izbor s galerije će ostati Moris koji će kuhati s natjecateljem na zadnjoj radnoj jedinici, a to će biti Tin. Uvijek mi je lakše kad kuham sama, požalit će se Morisova djevojka Ivana, no ovog puta morat će surađivati s partnericom Sanjom koja će se odlučiti za nju kao drugu polovicu svoga para.

Ispred parova će se nalaziti dvije kutije, a oni će, ne znajući što skrivaju kutije, moći odabrati samo jednu. Pomoću onoga što će se nalaziti ispod kutije koju odaberu, morat će zajedno pripremiti jedno jelo s najmanje pet komponenti i tri tehnike. Glavna namirnica koju će im odabrati žiri bit će piletina, a natjecatelji će morati pokazati kreativnost i snalažljivost kako bi impresionirali svoje mentore.

Ne propustite MasterChef u kojem ćemo vidjeti kako će se parovi  snaći s pripremanjem hrane na stari, a druga na novi način te što će to šokirati Zaru i Anamariju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter