novi netflixov dokumentarac

Martha Stewart otkrila da je bila nevjerna bivšem suprugu 

| Autor: Novi list
(Foto: Wikimedia Commons)

(Foto: Wikimedia Commons)


Martha Stewart je u novom Netflixovom dokumentarcu “Martha” RJ Cutlera priznala da je bila nevjerna svom bivšem suprugu Andrewu Stewartu.

,,Mlade žene, poslušajte moj savjet, ako ste u braku i vaš vas muž počne varati, on je smrad”, rekla je Stewart u traileru koji je objavljen u četvrtak, pa dodala: ,,Izađite iz tog braka.”

,,Niste li ranije imali aferu?“, našalio se na to producent.

,,Da, ali mislim da Andy nikada nije znao za to“, priznala je ona


Podsjetimo, par je bio u braku gotovo tri desetljeća nakon što su se vjenčali 1961. Bivši par dobio je kćer Alexis Stewart 1965. godine, prije nego što su se razveli 1990.

,,Razvod je bio užasna stvar za mene, jer smo se prvi razveli u mojoj obitelji. A to što nismo razgovarali od razvoda još je bolnije. Ali vrlo sam jaka i motivirana da nastavim sa životom”, nastavila je Stewart.

Inače, dokumentarni serijal istražuje Stewart kroz niz intimnih intervjua, prateći njezin uspon od tinejdžerske manekenke do OG influencerice i prve američke milijarderke koja je samostalno stekla taj status 1999. godine.


Gledatelji također mogu vidjeti kako je televizijska ličnost promijenila svoj imidž nakon što je 2004. otišla u zatvor zbog trgovanja povlaštenim informacijama.

,,Kuća s kalupom za kolače i život s kalupom za kolače, to nije bilo za mene. Mogla sam biti samo jadna, bivša domaćica, ali nisam to dopustila sebi”, otkrila je Martha.

Stewart je prodala svoj udio u ImClone Systems, biofarmaceutskoj tvrtki, u prosincu 2001., što je podiglo obrve kod istražitelja. Ispitivali su je o trgovini početkom 2002., ali ona i njezin burzovni posrednik Peter Bacanovic tvrdili su da nisu imali insajderskih saznanja koja su potaknula prodaju.

Međutim, savezni tužitelji kasnije su optužili Stewart i Bacanovica da su lagali vlastima i postupali na temelju nepoznatih saznanja kada su sklopili trgovinu.

Početkom 2004. uslijedilo je suđenje s velikim publicitetom i Stewart je proglašena krivom za urotu i ometanje pravde. Autorica bestselera osuđena je na pet mjeseci zatvora i dvije godine kušnje.

Na dan izlaska iz zatvora, Stewart je napisala u izjavi na svojoj web stranici: ,,Iskustvo u posljednjih pet mjeseci u Aldersonu promijenilo mi je život i potvrdilo ga. Nadam se da ću jednog dana imati priliku razgovarati više o svemu što se dogodilo, izvanrednim ljudima koje sam ovdje upoznala i svemu što sam naučila.”

“Martha” ima premijerno izlazi 30. listopada na Netflixu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter