ZABOK

"Matija svira Arsena" u subotu na Proljeću u Zaboku

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Matija Dedić u subotu, 11. lipnja, u sklopu Proljeća u Zaboku na ljetnoj pozornici izvodi album “Matija svira Arsena”, najavio je organizator koncerta Hangtime Agency.

Matija je odabrao 12 pjesama svog oca i stvorio antologijski album “Matija svira Arsena” koji nakon sedam godina još uvijek nije izgubio na svježini.

Prije nešto više od šest godina osvojio je šest Porina s albumom “Matija svira Arsena”, a glazbeni kritičar Zlatko Gall ocijenio je: “Takvu je posvetu ćaći mogao napraviti samo sin. Ne samo zbog emocija koje su utkane u svaku odsviranu notu ovog intimističkog klavirskog zapisa već i zbog istog genskog materijala. Ili, najjednostavnije rečeno, talenta koji su podijelili Dedići senior i junior”.

"Jako se veselim nastupu u Zaboku, pogotovo što ću prvi put nastupiti na ljetnoj pozornici u Polanoviću. Drago mi je da su se koncerti vratili i da ponovno možemo nastupati kao prije. Dat ću sve od sebe da zabočkoj publici predstavim očevu glazbu i siguran sam da će to biti na obostrano zadovoljstvo pa pozivam sve da dođu na koncert u subotu", izjavio je Matija Dedić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter