KUHAJTE S GLASOM ISTRE

ZA PRSTE POLIZATI: Kremasti tart s voćnom kremom koja se ne kuha

| Autor: Glas Istre
Unsplash

Unsplash


Kremasti tart od bobičastog voća, limuna i mascarponea postat će vaš omiljeni desert jer ga je tako jednostavno napraviti. Kora od tijesta je najzahtjevniji dio, ali samo slijedite upute i sve će biti u redu. Ako vam je izrada kore od slatkog tijesta previše, slobodno upotrijebite kupovnu i voila. 

Krema se ne kuha pa je potrebno samo nekoliko trenutaka. Samo prelijte bogati, kremasti tart sa svojim omiljenim bobičastim voćem raspoređenim na bilo koji ugodan način i poslužite – tako je jednostavno.

Tijesto:

2 šalice brašna

1/4 žličice soli

1 šalica maslaca (narezanog na male kockice)

1 šalica šećera u prahu

2 žlice vode (hladne)

Izvor Novi list

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter