politička osviještenost

Nema "nemam za koga glasati": Izborno sučeljavanje za mlade u La Resistanceu

| Autor: Glas Istre
(Snimila Nina Petrović)

(Snimila Nina Petrović)


Ovog petka, 12. travnja, s početkom u 18 sati se u pulskom kafiću La Resistance održava "Izborno sučeljavanje za mlade" u organizaciji Udruge ZUM.

U sučeljavanju će sudjelovati predstavnici političkih stranaka: Dušica Radojčić (Možemo!), Bojana Puzigaća (SDP), Matea Filipović (Domovinski pokret), Juraj Kovačević (HDZ), Helga Može (IDS) te Ivan Vidović (Most). Potvrda sudjelovanja predstavnika Radničke fronte se još čeka.

Događaj se organizira kako bi se mladi informirali o političkim opcijama, programima stranka i njihovo usmjeravanje na rješavanje problema mladih. Predsjednik Savjeta mladih Grada Pule Nino Šarić je moderator.

Teme kojih će se gosti dotaknuti jesu: gospodarstvo, zapošljavanje, stanovanje, turizam, demografija, zdravlje i migracije. Svaka stranka će predstaviti svoj program orijentiran na mlade, nakon čega će uslijediti sučeljavanje, a potom i pitanja iz publike.

"Želimo pružiti priliku mladima da dobiju informacije kako bi 17.4. izašli na izbore i odlučno glasali za političku opciju koja po njima garantira pozitivne promjene za mlade u zajednici. Pozivamo sve zainteresirane, s naglaskom na sve mlade do 30 godina, da nam se pridruže u petak u Caffe baru La Resistance i aktivno sudjeluju u oblikovanju bolje budućnosti za mlade u našoj zajednici", kazala je Katharina Mikulić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter