Travanj "na rubu znanosti"

Krešimir Mišak otvara proljetni program

| Autor: Glas Istre
(Foto: Klub-knjižara Giardini 2)

(Foto: Klub-knjižara Giardini 2)


U subotu, 6. travnja u 20 sati Klub-knjižara Giardini 2 ugostit će Krešimira Mišaka, hrvatskog rock glazbenika, pisca znanstvene fantastike i novinara koji se bavi graničnim područjima ljudskog znanja, poznatog kao urednika i voditelja emisije "Na rubu znanosti". Mišak će s publikom razgovarati o aktualnim pitanjima, svojim stavovima i stvaralaštvu.

Nastavak je to klupskih događanja u sklopu programa Sa(n)jam 30.

Zbog velike zainteresiranosti za program, preporučuje se rezervacija mjesta koja se može obaviti preko društvenih mreža, putem e-adrese [email protected] ili telefonom na broj: 099 814 4405.

Travanjski program nastavlja se 11. travnja već tradicionalnim Kvizom među koricama, pod vodstvom Igora Zenzerovića, te književnim klubom Book Club by Tajana Ilić, koji će se održati 15. travnja.

Dana 23. travnja održat će se promocija knjige "Istarska prikazanja" hrvatskog i pulskog kritičara, teatrologa, sveučilišnog profesora i hrvatskog književnika Borisa Senkera. U nizu kratkih scena, roman prati tisuće godina povijesti života na istarskom poluotoku.

Vrata Kluba-knjižare otvorena su za posjetitelje svakog radnog dana od 9 do 20 sati, subotom od 9 do 14 sati, a na dan održavanja programa do ponoći.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter