Jednoglasna odluka

Pulska bolnica ima novog ravnatelja. Izabran doktor Andrej Angelini

| Autor: Jelena Milović
(Snimio Duško Marušić Čiči, Osobna arhiva)

(Snimio Duško Marušić Čiči, Osobna arhiva)


Opća bolnica Pula ima novog ravnatelja. Jednoglasnom odlukom članova Upravnog vijeća za ravnatelja Opće bolnice Pula – Ospedale Generale di Pola izabran je mr. sc. Andrej Angelini, dr.med. na sjednici Upravnog vijeća Opće bolnice Pula održanoj danas u Puli.

Naime, Upravno vijeće Opće bolnice Pula izvršilo je uvid u pristigle prijave i dostavljene Planove radova i razvoja Opće bolnice Pula prijavljenih kandidata i obavilo razgovor/intervju sa svim kandidatima.

Dr. Angelini zaposlen je u OB Pula neprekidno od lipnja 2003. godine. Status specijaliste opće kirurgije ostvario je u srpnju 2010. godine, a status užeg specijaliste iz torakovaskularne kirurgije u

veljači 2018. godine. Aktivan je i u znanosti te je 2010. godine obranio kvalifikacijski rad i stekao znanstveni stupanj magistar znanosti. Inače, Dr. Angelini je nedavno, prije nepunih dva mjeseca imenovan na funkciju v.d. ravnatelja, a od sad kreće njegov novi mandat na čelu pulske bolnice. Iz OB Pula poručili su novom ravnatelju da mu žele puno uspjeha u budućem radu.


Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter