predah od zatvora

FOTO / Deset deka gaude, može i malo zimske: Tomislav Horvatinčić "uhvaćen" u špeži u Puli

| Autor: Glas Istre
(Snimio Sanjin Strukić/Pixsell)

(Snimio Sanjin Strukić/Pixsell)


Poduzetnika Tomislava Horvatinčića, koji je prije 12 godina jahtom izazvao nesreću u kojoj je poginuo talijanski bračni par na jedrilici, danas su Indexove kamere uhvatile u šopingu u Puli. Bio je u pratnji jedne muške osobe, a kupovao je hranu i kozmetiku. Horvatinčića je Index snimio u Pula City Mallu.

(Snimio Sanjin Strukić/Pixsell)(Foto Index)

Za nesreću, u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, osuđen je na četiri godine i 10 mjeseci zatvora, a tijekom suđenja branio se tvrdnjom da je doživio sinkopu (kratkotrajni gubitak svijesti).

Početkom rujna 2021. godine premješten je iz zagrebačkog zatvora Remetinec u poluotvoreni zatvor Lipovac-Popovača, koji se nalazi oko 30 kilometara od Siska. Nedugo nakon toga prebačen je na rehabilitaciju u Krapinske Toplice, gdje je bio i prošle godine u svibnju.

U prosincu prošle godine premješten je u zatvor otvorenog tipa u Valturu kod Pule, namijenjen osobama osuđenim za prometne nesreće, gospodarski kriminal i lakša kaznena djela.

Index podsjeća i kako je od Županijskog suda u Puli zatražio uvjetno puštanje na slobodu, što mu je odbijeno, doznalo se u travnju ove godine. Horvatinčiću je do kraja odsluženja zatvorske kazne preostalo oko dvije godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter