modernizacija i unapređivanje poslovanja

"Sveučilišna knjižnica u Puli" predstavila aplikaciju za pametne telefone

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Sveučilišna knjižnica u Puli nastavlja s modernizacijom svojeg poslovanja i unapređivanja kvalitete svog rada s korisnicima te predstavlja aplikaciju za pametne telefone koju možete preuzeti na Google Playu i Apple Storeu.

Naziv aplikacije je "Sveučilišna knjižnica u Puli", a uz njezinu se pomoć može: pretražiti e-kataloge svih knjižnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, pregledati kalendar događanja u knjižnici, generirati svoj korisnički broj u barkod, produžiti posudbu građe, rezervirati građu ili zatražiti literaturu za seminarski rad te pristupiti obrascima za učlanjenje.

Unutar aplikacije nalaze se i radno vrijeme knjižnice i njezinih ogranaka, odgovori na česta pitanja, kontakt podaci svih odjela i službi knjižnice te poveznice na društvene mreže.

"Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i vjerujemo da će studentima pulskog sveučilišta, ali i ostalim korisnicima pomoći u svakodnevnoj potrazi za informacijama", poručuju iz Sveučilišne knjižnice.

Aplikaciju je za Sveučilišnu knjižnicu u Puli napravila Knjižnica i čitaonica "Fran Galović" Koprivnica koja pod nazivom mKnjižnica radi aplikacije za knjižnice u Hrvatskoj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter