nk rudar

Kovari predstavili nove dresove

| Autor: Branko Biočić
(Foto NK Rudar)

(Foto NK Rudar)


Nogometni klub Rudar najavio je predstavljanje novih dresova za sezonu 2024./2025. koja počinje za vikend, koje su kreirali u suradnji s firmom Tango Media. U Rudaru ističu da su dresovi više od obične sportske opreme jer su simbol kluba, povijesti te tradicije koja je dovela do obilježavanja 80 godina postojanja. Na domaćem dresu, pod imenom "Kova je nasa" dominira zelena boja, koja je uvijek bila prepoznatljiv simbol kluba i Labina.

Na njemu se ponosno ističe grb rudara, dva čekića koji podsjećaju na rudarske korijene i godina osnutka 1945. Gostujući dres, nazvan "Karbon" dolazi u elegantnoj crnoj boji koja predstavlja snagu, ustrajnost i odlučnost, vrijednosti koje Rudar utjelovljuje na terenu i izvan njega. Posebnu zahvalnost uputili su veteranima, koji su kroz desetljeća pisali povijest kluba.

U ovoj važnoj prilici, oni su preuzeli i ulogu modela, predstavljajući nove dresove s istim ponosom s kojim su nekada nosili grb na terenu. Raduju se u labinskom klubu što će s ovim dresovima ući u novu sezonu, obilježavajući svoje 80-godišnje putovanje.

- Zahvaljujemo svima na podršci i ljubavi prema Rudaru. Neka nas ovi dresovi podsjećaju na našu prošlost, dok s ponosom gledamo prema budućnosti - poručili su iz kluba.

Inače, nogometaši Rudara generalnu provjeru pred početak prvenstva imali su ovoga vikenda u Pazinu gdje su sa domaćom Pazinkom odigrali 2:2. Svi golovi pali su u drugom poluvremenu, dvostruki strijelac za Labinjane bio je Paolo Juričić u 53. i 81. minuti a za Pazinku je oba gola postigao Prenc s bijele točke.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter