ISTRA 1961

Tramezzani: Varaždin u ovom trenutku ima jaču i bolju momčad

| Autor: Ivica Cerovac
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


U svoje prve dvije utakmice odrađene na klupi Istre 1961, domaćoj protiv Osijeka i gostujućoj protiv Slaven Belupa, Paolo Tramezzani krenuo je s istih 11 igrača. U šest ovosezonskih prvenstvenih utakmica i jednoj u Kupu, talijanski trener niti jednom nije "prepisao" početnu postavu, a za očekivati je kako je pripremio poneko iznenađenje i za današnje gostovanje u Varaždinu.

- Istina je da ove sezone u svakoj utakmici nešto promijenim, ali nije to ništa drastično, tek jednog ili dvojicu igrača. Srećom, te promjene nisu uzrokovane zdravstvenim problemima koji nas zasad nisu previše mučili, već izbor koji donesem dolazi kao rezultat onoga što tijekom tjedna vidim na treninzima - rekao je Paolo Tramezzani, trener Istre 1961.

- Sviđa mi se procjenjivati i mijenjati te postoje periodi tijekom sezone u kojem mijenjam više, ali i oni u kojima mijenjam manje. U ovom trenutku mi otraga praktički uvijek igraju isti igrači, dok u sredini terena izbor ovisi o formaciji, odnosno da li igramo s dvojicom ili trojicom. Premda, tu i nemam previše dilema jer imam samo trojicu igrača sredine terena plus Ayumu koji je 2005. godište i za njim je sezona u kojoj zbog ozljede nije igrao.

S druge strane, najviše mijenjam u ofenzivnom sektoru, što proizlazi iz činjenice da na tim pozicijama imam najveći izbor igrača, velika je konkurencija te samim tim imam najviše prostora za promjenu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter