ISTRA 1961

Tramezzani: Odigrali smo dobru utakmicu, najbolju moguću u ovom trenutku

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell)

(Snimio Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell)


Paolo Tramezzani, trener Istre 1961: - Utisci se znaju promijeniti nakon što se s odmakom pogleda snimka, ali, ovako na prvu, mogu reći da smo odigrali dobru utakmicu, najbolju moguću u ovom trenutku. Promijenili smo sustav igre i nedostajali su nam neki igrači koji su se vratili s reprezentativne akcije doslovno dan pred Lokomotivu, a usto smo igrali protiv jako dobre momčadi, trenutačno uz Rijeku momčadi u najboljoj formi u prvenstvu. Sviđalo mi se kako su se dečki pripremili i kako su odigrali.

Znao sam da ih malo pritišću prethodni loši rezultati s Lokomotivom, pogotovo pulskih 0:4, ali od prve minute vidio sam momčad koja se postavila onako kako sam to tražio. Dobro su stajali na terenu, malo riskirali i malo davali protivniku. Falili su neki detalji prema naprijed, u trenucima kad bismo ukrali loptu malo konkretnosti, uz koju bismo napravili i nešto više, no ukupno gledano jako sam zadovoljan. Rekao sam igračima da prvo trebaju odigrati lijepu utakmicu, a onda ćemo pričati o slobodnim danima. Sad me čekaju u svlačionici da se dogovorimo kad ćemo imati prvi trening.

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive: - Utakmica je bilo vrlo teška i isprekidana s 50-ak prekršaja. Praktički, nije se mogla razviti igra te gledatelji nisu mogli pretjerano uživati u izvedbi, niti Istre 1961, niti Lokomotive. Svaki put kad bismo stigli do posjeda uslijedio bi prekršaj, što bi domaćini iskoristili da se vrate iza lopte te formiraju dvije čvrste linije koje mi nismo uspjeli probiti.

To su izvrsno odradili i na taj nam način nisu dozvolili našu tranziciju, a pritom ne mislim da je domaća momčad igrala grubo. Nismo bili na pravom nivou, falilo nam je još malo žara, želje i volje. Naši bekovi su imali puno prostora koje nismo koristili i stoga nismo bili opasni koliko smo željeli. Imali smo posjed koji ništa nije značio, radili smo previše neprisiljenih grešaka te u konačnici možemo biti zadovoljni s bodom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter