nije im suđeno

Ova dva horoskopska znaka uvijek se zaljubljuju u pogrešne

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Ljubav je slatka, zavodljiva igra sudbine koja nas sve ponekad odvede na pogrešan put. Neki horoskopski znakovi jednostavno nemaju sreće kada je riječ o odabiru partnera, piše Index.hr. Prema astrologiji, ljudi rođeni u ovim znakovima uvijek se zaljubljuju u pogrešne osobe.

Ribe

Ribe su vječni sanjari koji u svakom pogledu vide potencijal za ljubavnu priču vrijednu filmskog platna. No, problem je u tome što Ribe imaju tendenciju zaljubiti se u ljude koje treba "popraviti", spašavati ili voditi kroz život. Privlače ih misteriozne, pomalo izgubljene duše koje traže utjehu i razumijevanje, a Ribe su uvijek tu da pruže ruku i srce.

Nažalost, njihova bezuvjetna ljubav često završi tako da ostanu povrijeđene. Zaljubljuju se u ideju osobe, a ne u ono što ta osoba zapravo jest. Dok su njihovi partneri obično fokusirani na svoje unutarnje demone, Ribe ostaju slomljenog srca, pitajući se gdje su pogriješile. Ipak, unatoč svemu, njihova vjera u ljubav nikada ne umire – tako se ciklus nastavlja.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema ljepoti, harmoniji i šarmu. One žude za savršenom vezom, ali imaju sklonost zaljubiti se u pogrešne osobe samo zato što te osobe "izgledaju savršeno" na prvi pogled. Vage privlači površinski šarm, magnetizam i karizma – sve ono što sjaji, ali često nema dublju vrijednost.

Zaljubljuju se u privid, zaboravljajući da ispod te površine možda nema ničega čvrstog. Njihov idealizam i potraga za estetikom često ih zasljepljuju za stvarne osobine osobe s kojom su, pa se kasnije pitaju kako su uopće završile s nekim tko nije u skladu s njihovim vrijednostima. Vage, u svojoj želji za savršenstvom, često previđaju crvene zastavice – sve dok ne bude prekasno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter