Sedmo izdanje popularnog festivala

Escape the city vraća se u Barbarigu

| Autor: Mladan Radić
(Snimio: Teodor Korodi)

(Snimio: Teodor Korodi)


Udruga SUB movements u Barbarigi od srijede 24. srpnja do nedjelje 28. srpnja organizira sedmo izdanje festivala Escape the City u suradnji s udrugama Unity Together we Grow, Cirkultura, ronilačkim klubom Loligo te brojnim drugim udrugama iz cijele Hrvatske.

Među glazbenim gostima najavljeni su Aba Shanti-I, Gussie P ft. Errol Bellot, Nick Manasseh, Lion’s Den, Kibir la Amlak, Roberto Sanchez, High Elements, RDH Hi-Fi, Jah Chalice, Sister Habesha, Jah Wind, Digitron, Warrior Charge i mnogi drugi domaći i strani izvođači.

Organizatori najavljuju pet dana vrhunske glazbene, umjetničke i ljetne čarolije u šumici kraj mora s raznolikim i bogatim programom. U to su uključene raznovrsne besplatne radionice poput audio produkcije i miksanja, hodanja po slacklineu, plesa na svili, žongliranja, izrade prirodne kozmetike, ronjenja, izrade instrumenata, cirkuske izvedbe i zabavne performanse za najmlađe, predavanja na temu glazbe, ekologije i održivosti, filmski program pod otvorenim nebom, zabavne i edukativne aktivnosti za djecu te bogat glazbeni program koji predstavlja brojne međunarodne i domaće glazbenike i kolektive.

Ideja i nit vodilja festivala Escape the City je omogućiti posjetiteljima ali i lokalnoj zajednici nesvakidašnji boravak u mirnom, opuštajućem okruženju u kojem će kroz cjelodnevne zabavno-edukativne programe moći upoznati rad pojedinih udruga i umjetničkih kolektiva, lokalnu tradiciju i običaje te alternativne glazbene i umjetničke izričaje, dok će kroz radionice i predavanja moći upoznati suvremene i relevantne ekološke prakse i ideje.

Dnevni program do 19 sati u potpunosti je besplatan za sve posjetitelje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter