čestitamo!

FOTO / Oženio se Baby Lasagna, hoćemo li dočekati i bebu Lasagnu?

| Autor: Danijela Bauk


Nakon što je osvojio Doru, pa umalo odnio pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, nakon čega su uslijedili rasprodani koncerti diljem Lijepe Naše, u zemljama susjedstva, ali i Europi, Baby Lasagna ovu ružama posutu 2024. godinu u slavljeničkom raspoloženju privodi kraju. Danas je u crkvi, u istarskom selu Završje, uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Elizabetom Ružić. Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna i njegova izabranica Elizabeta vjenčali su se u mjestu gdje su se i upoznali. Kako javljaju portali, Marku je vjenčani kum bio brat Martin, a Elizabeti njezina najbolja prijateljica, a vjenčao ih je vlč. Benjamin Petrović iz Savudrije, svećenik iz Markove župe.

Elizabeta Ružić bila je velika podrška Baby Lasagni na Euroviziji, a osmislila je i spot za "Rim Tim Tagi Dim". Talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art-fotografijom, rođena je 1997. i studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost.

- Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: "Vidi, koji zgodan lik." Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene također zapratio. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća, ispričala je u dokumentarcu "Ususret Eurosongu" simpatična Elizabeta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter