Mama šč!

FOTOGALERIJA / Let 3 stigao u Rijeku. "Mislim da će vrijeme pokazati kakav smo trag ostavili"

| Autor: Glas Istre


Danas u 19 sati u Rijeci je organiziran doček benda Let 3. Slavlje je počelo u Splitskoj ulici odakle je Let 3 na traktoru preko Korza krenuo prema pozornici.  

- Operite guzice i pripremite ruže, poručili su Letovci fanovima prije samog dočeka.

- Ovo je izvan svih očekivanja. Hvala vam na podršci. Nadam se da smo sa svojim angažmanom i trudom ispunili vaša očekivanja, iako nas za to baš briga, nama je bilo super - rekao je Prlja na pozornici.

- Naradili smo se kao konji, ali napravili smo nešto i tako to treba biti u životu, treba šljakati i delati. Dirnuti smo ovim dočekom. Što drugo reći nego hvala. Nadam se da ćemo i dalje ispunjavati vaša očekivanja i puniti vas našom energijom kao što i vi punite nas - dodao je.

- Puno je impresija, utisaka i emocija koje se tek trebaju slegnuti, a najviše nas je dojmilo to da smo uspjeli biti prepoznati negdje gdje nitko nikad nije čuo za nas. Teško je to riječima opisati, ali kad doživite da u finalu Eurovizije cijela dvorana skandira ŠČ kad je pauza tijekom snimanja, pa to smo priželjkivali u snovima. Eto, obistinilo nam se. Mi smo prezadovoljni, neka Eurovizija bude takva kakav je, nije to naša šalica čaja. Mislim da će vrijeme pokazati kakav smo trag ostavili, za 24 sata rekao je Zoran Prodanović Prlja.

- Dečki su dobili tortu i šampanjac.

- Mrle je otvorio šampanjac i poprskao dečke i publiku. Svima se zahvalio na engleskom jeziku.

- Ovo je nezaboravno - rekao je Prlja još jednom publici.

- Momci su se skinuli u donji veš i zapjevali 'Mamu ŠČ!', a potom 'Riječke pi*ke' i 'Izgubljene'.

- Hvala Rijeko, hvala puno - rekao je Prlja.

Kao posebni gosti na dočeku Leta 3 nastupit će renomirani riječki rock glazbenici, članovi grupa Chasing Nord, Father i Ministranti – Mihael Prosen, Vedran Vučković, Franjo Jardas i Tino Margan koji su za ovu priliku okupljeni u sastavu imena ŠČA-VAL , a izvest će neke od najvećih riječkih rock hitova. Nakon ŠČA-VALA nastupa DJ Bobo s RiRock muzikom.

Podsjetimo, u petak 26. svibnja u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre, na otvorenom, na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Puli, na Kaštelu, eurovizijski predstavnici Let 3 i ča metalci Po metra crijeva otvaraju 4. Open seson fest koji će trajati sveukupno pet večeri.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter