na korzu

Neno Belan i Fiumensi te Let 3 na dočeku Nove godine u Rijeci

| Autor: Hina
(Snimio Sanjin Strukić/Pixsell)

(Snimio Sanjin Strukić/Pixsell)


Neno Belan s Fiumensima i Let 3 uvest će na Korzu Riječane i njihove goste u Novu 2025. godinu, izvijestili su u utorak iz Grada Rijeke.

"Vjerujem da će Neno Belan i Fiumensi kao i jedinstveni Let 3 raspjevati i rasplesati riječki Korzo, Riječanke, Riječane i sve one koji Novu godinu odluče dočekati u našem gradu. Veselim se unaprijed i pozivam sve da dođu, da napunimo Korzo i da zajedno, u veselju, ispratimo staru i uđemo u novu, 2025. godinu", poručio je riječki gradonačelnik Marko Filipović.

U godini koja se približava kraju Neno Belan sa svojim Fiumensima odsvirao je preko 60 koncerata te za kraj ovogodišnje turneje stižu u Rijeku. Belanovi koncerti presjek su cjelokupne karijere i svojevrsni 'best off' pjesmama od Đavola do današnjih dana. Na koncertu u Rijeci svirat će u proširenoj postavi, pa će uz Fiumense, koji ga prate zadnjih 27 godina, uz njega biti i Jakša Kriletić na saksofonu te Ante Prgin na udaraljkama, najavljeno je.

Iako je svaki koncert Leta 3, prošlogodišnjih hrvatskih predstavnika na Eurosongu, poseban doživljaj, ovaj će, najavljuju iz Grada Rijeke, biti posebno spektakularan i pojačan brojnim gostima.

Letu 3 će se u novogodišnjem koncertnom spektaklu pridružiti članovi zbora Jeka primorja, brass družina “"Sestre" na čelu s Igorom Pavlicom,  te prijateljica grupe Marina Perazić koja će s Letom otpjevati jednu pjesmu iz svoje glazbene karijere i jednu kultnu Letovu pjesmu.

"Uz sve ovo, grupa je najavila kostimiranu light i video dramu, a sigurni smo da za publiku, kao i uvijek, kriju i još poneko iznenađenje", navedeno je u najavi.

Za program dočeka Nove godine na Korzu Grad Rijeka je namijenio 81 tisuću eura, uvećano za PDV. I ove godine će se, umjesto vatrometa, ulazak u Novu godinu na Korzu obilježiti biorazgradivim konfetima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter