prijem laureata s natjecanja

ROVINJ: Priznanja i nagrade primilo je stotinjak učenika i učenica

| Autor: Gabrijela DOBROVIĆ
Najbolji učenici

Najbolji učenici


U Multimedijalnom centru u Rovinju jučer je održan prijem laureata županijskih i državnih natjecanja triju rovinjskih osnovnih škola. Priznanja i nagrade primio je tako 21 učenik i učenica, 11 profesorica i ravnatelj OŠ Jurja Dobrile, zatim 40 učenika i učenica, 10 mentora i mentorica te ravnatelj OŠ Vladimira Nazora te 38 učenika i učenica, 10 profesorica i profesora, kao i ravnateljica TOŠ "Bernardo Benussi". Nagrađenima se obratio gradonačelnik Marko Paliaga koji im je uz čestitke uručio i priznanja.

- Želim vam se zahvaliti što branite i promičete boje našeg grada, a svakako želim pohvaliti i mentore koji vas svakodnevno prate u nastojanju da vaš talent i znanje bude vrednovan, izjavio je gradonačelnik.

Dodao je kako su u Gradu svjesni teškoća i izazova s kojima su se učenici i profesori susretali kroz nastavu na daljinu.

- Čitava je ta prilagodba od vas zahtijevala dodatan trud. Odvojeni od školskih klupa, nastavnika, prijatelja, najteže vam je vjerujem bilo zadržati motivaciju. Zato smo posebno ponosni na vas, jer ste svojim primjerom potaknuli i ostale svoje vršnjake da ne popuste pred izazovima. Vaša su postignuća dokaz da su za izvrsnost najvažniji marljivost i ustrajnost, a kada tome pridodamo vrline poput znatiželje, entuzijazma i truda, onda možemo slobodno reći da smo našli i nadmašili formulu uspjeha, poručio je gradonačelnik.

Popis svih pohvaljenih dostupan je na internet stranicama Grada Rovinja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter