obavijest

Parking u Rojcu privremeno se zatvara zbog održavanja Dana otvorenih vrata prometne policije

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)

Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)


Policijska uprava istarska će ovoga petka, od 9 do 12.30 sati, na parkirališnom prostoru društvenog centra Rojc u Puli organizirati dan otvorenih vrata prometne policije - pod motom "Policija i građani voze zajedno".

Aktivnost započinje pokaznim treningom sigurne vožnje u kojem će sudjelovati policijski službenici, a nastavit će se poligonom sigurne vožnje u kojemu će uz policiju sudjelovati i građani.

Na informativnim mjestima provest će se edukacija građana o prometnim nesrećama motociklista i mopedista kao i prezentacija opreme i tehnike koju u radu koristi Postaja prometne policije Pula.

Zbog postavljanja poligona i održavanja manifestacije parkirališni prostor Rojca u Gajevoj ulici bit će zatvoren za javnost od četvrtka, 11. travnja, od 16.30 sati do petka, 12. travnja, do 13 sati te Policijska uprava moli građane da pronađu alternativna mjesta za parkiranje.

Na dan održavanja aktivnosti za sudionike je predviđen ulaz u parkirališni prostor kroz gornji ulaz (ispred ulaza u zgradu društvenog centra Rojc). Iznimno, parkirališni prostor uz zgradu Rojca predviđen je za parkiranje osoba s invaliditetom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter