DOBRILIJADA NA PULSKOM KAŠTELU

Brucošijada kao kulturni, društveni i glazbeni događaj. Provjerite tko sve nastupa

| Autor: Mladen Radić
(Snimio Valter Zanko/Promo)

(Snimio Valter Zanko/Promo)


Na pulskom Kaštelu, u prostoru Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, u petak od 20 sati će se održati Dobrilijada 2024.

Radi se o kulturnom, društvenom i glazbenom događaju u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i više studentskih udruga koje djeluju na Sveučilištu s ciljem organizacije međusobnog druženja i upoznavanja studenata prve godine svih studija pri Sveučilištu sa studentima viših godina, a koji se popularno može nazvati i Brucošijada.

(Snimila Leona Teodorović)(Snimila Leona Teodorović)

Organizatori ističu da Brucošijada na Sveučilištu u Puli nije organizirana još od 2018. i svakako je događanje koje je tradicionalno na svim domaćim i velikom broju stranih sveučilišta.

Nastupaju vokalno-instrumentalni sastavi i DJ zabavne glazbe u rock, hip-hop, dance i r’n’b stilu: Krešo i kisele kiše (punk rock/Rijeka), Denis & Denis (elektro-pop/Rijeka), Edo Maajka (hip-hop/Zagreb), Miach (r’n’b/Zagreb), DJ Marin Roža (r’n’b/Rovinj).

(Snimio Mateo Levak)(Snimio Mateo Levak)

Ciljana grupa projekta su svi studenti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli s naglaskom na studente prvih godina svih studija, a ulaz će biti omogućen i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Studentski zbor u Puli će izdati ulaznice koje se mogu pribaviti uz donaciju koja će se u potpunosti utrošiti na uređivanje budućih prostorija za studente u Puli i na novom kampusu u bivšoj Mornaričkoj bolnici. Ulaznice će studenti platiti 12, a ostali 20 eura.

(Promo)(Promo)

Organizatori i partneri su Studentski zbor Sveučilišta u Puli, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Studentski centar Pula, Grad Pula, Istarska županija, Klub studenata povijesti - ISHA Pula, Klub studenata engleskog jezika i književnosti - ESCA i Povijesni i pomorski muzej Istre.

Više informacija može se pronaći na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter